Британската кралица Елизабет Втора, която е на престола рекордните 67

...
Британската кралица Елизабет Втора, която е на престола рекордните 67
Коментари Харесай

Кралица Елизабет на църква за ЧРД, 41 салюта за нея

Британската кралица Елизабет Втора, която е на престола рекордните 67 години, посрещна своя 93-и рожден ден точно на Великден. Тя участва на празничната работа в Уиндзорския замък.

Нейно Величество беше съпроводена от членове на кралското семейство, измежду които внуците й принцовете Уилям и Хари и брачната половинка на Уилям Катрин. Елизабет Втора носеше палто в цвят мента и шапка в същия цвят, пристигайки в готическия параклис от 14 век " Сейнт Джордж ".

Съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, не бе измежду присъстващите, защото в скоро време тя чака първото си дете. Херцозите на Съсекс поздравиха кралицата в Туитър: " Честит рожден ден, Ваше Величество. Хари и Меган Ви желаят един прелестен ден! ". Постът на херцозите беше съпроводен от черно-бяла фотография от младите години на Елизабет Втора.

Рожденият ден на кралицата бе маркиран с 41 топовни гърмежа по време на боен церемониал в Хайд парк наоколо до Бъкингамския замък - основната резиденция на монарха.

Подобни салюти имаше също в кралския парк в Уиндзорския замък и в Лондонската кула.

21 април е действителната рождена дата на Елизабет Втора, като повече тържества са планувани през месец юни, когато се отбелязва публично рожденият й ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР