Британската кралица Елизабет каза, че животът ѝ винаги ще бъде

...
Британската кралица Елизабет каза, че животът ѝ винаги ще бъде
Коментари Харесай

Защо Кралица Елизабет II не отиде на службата за Деня на Британската общност?

Британската кралица Елизабет сподели, че животът ѝ постоянно ще бъде отдаден на службата в обръщение за отбелязване на Деня на Британската общественост , откакто не съумя да посети годишната църковна работа в понеделник, с цел да означи случая. За това оповестяват от.

Елизабет, най-възрастният и най-дълго управлявал монарх в света , чието здраве става все по-голямо безпокойствие, разгласи в петък, че ще пропусне службата на Британската общественост в лондонското Уестминстърско абатство, което кралските особи посещават от близо 50 години.

Бъкингамският замък сподели, че нейният наследник и правоприемник принц Чарлз ще я съставлява вместо това . Решението не е обвързвано с някакво заболяване, а заради опасения по отношение на дискомфорта от пътуването от вкъщи ѝ в замъка Уиндзор, на запад от Лондон.

„ Тази година на моя платинен празник ми даде наслаждение да възобновя обещанието, което дадох през 1947 година, че животът ми постоянно ще бъде отдаден на службата “, сподели тя в известие до Британската общественост, организация от 54 народи, главно някогашни английски колонии, които тя оглавява.

Кралицата, чийто брачен партньор принц Филип умря предишния април на 99-годишна възраст , прекара една нощ в болница предишния октомври и от този момент се лимитира главно до осъществяване на отговорностите си виртуално, откакто лекарите я посъветвали да си почива.

Миналия месец тя даде позитивна проба за COVID-19 , имайки от леки признаци, сходни на простуда, само че беше задоволително добре, с цел да се срещне с канадския министър председател Джъстин Трюдо предходната седмица.

Малко откакто тя отпразнува 70-ата годишнина от това да стане кралица през февруари, непосредствен до нея източник сподели, че тя има намерение да се върне към естествените си отговорности и макар че се отдръпна от службата в понеделник, дворецът сподели, че тя ще продължи с други персонални задължения тази седмица.

Британската общественост постоянно е била покрай сърцето на Елизабет и историците споделят, че триумфът на общността в еволюцията от Британската империя е едно от най-големите достижения на ръководството на Елизабет.

Днес е възнаграждаващо да следим съвременна, витална и обвързвана Британска общественост , която съчетава благосъстояние от история и обичаи с огромния обществен, културен и софтуерен прогрес на нашето време “, сподели тя в своето обръщение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР