Британската гражданка Л.Л., която бе обвинена, че по непредпазливост е

...
Британската гражданка Л.Л., която бе обвинена, че по непредпазливост е
Коментари Харесай

Домашен арест за британката, обвинена за убийството на бебето си във Велинград

Британската гражданка Л.Л., която бе упрекната, че по несъобразителност е предизвикала гибелта на 7-месечния си наследник във Велинград, бе пусната под “домашен арест “. Мярката й бе изменена от пазарджишкия Окръжен съд, защото в залата се разбра, че 39-годишната майка е бременна в 7-ма седмица и по тази причина служебният й бранител изиска по-лека мярка за неотклонение, написа "Монитор ".

С определение в намерено съвещание магистратите постановиха, че Л.Л би трябвало да търпи мярката на адреса си във Велинград на бул. „ Съединение”. Там на 8 ноември тя по нехайство изпуснала 7-месечното си момченце и му предизвикала съдбовна черепно-мозъчна контузия. Часове по-късно в РУ-Велинград бил подаден сигнал от Филиала за незабавна здравна помощ в курортния град.

Медиците съобщили, че при тях е постъпило мъртвото бебе, докарано от родителите му. Лекарите единствено открили гибелта на детето, а обясненията на майката и на бащата С. И.- 28 година, от Велинград били спорни. Не след дълго правосъдните лекари открили, че гибелта на момченцето е настъпила вследствие на породена тежка черепно-мозъчна контузия.

В помощ на проверяващите бил изпратен и екип психолози от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР