Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря

...
Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря
Коментари Харесай

Британка разряза училищната униформа на 7-годишната си дъщеричка и се натъкна на изключително гнусна находка

Британка реши да ревизира за какво от ученическата униформата на щерка й се носи неприятна миризма и остана потресена от това, което откри, когато я разряза, написа Блиц.

31-годишната британка Натали Къркууд била мощно обезпокоена от неприятния аромат, който се разнася от полата на 7-годишната София и решила да я разпори. След като разрязала плата, с смут забелязала, че вътре е зашита мъртва мишка. 



„ Почувствах същинско омерзение, когато открих мишката в полата. Дъщеря ми е обличала полата доста пъти. Какво ще стане, в случай че това се отрази на нейното здраве? ”, попита разтревожената родителка.



Натали Къркууд купила полата от един от магазините на Asda през есента на предходната година.Тя към този момент се е обърнала към продавача с запитване по какъв начин мъртвата мишка се е озовала в дрехата на момиченцето й.



„ Казаха да занеса полата и мишката в магазина. Аз възразих и им отговорих, че поради неприятната миризма, не желая да качвам мъртвото животно в колата си. Тогава ми дадоха обещание да изпратят пощальон, само че той още не е пристигнал. Мишката и полата не престават да си стоят в чанта до вратата ”, споделя възмутената  майка.



След като историята на Натали Къркууд станала обществено притежание, от Asda дали обещание да проведат следствие.  " Започнахме подробно следствие на това по какъв начин мишката е попаднала в полата, създадена предишното лято ”, декларират от компанията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР