Британи и Бриана Дийн правят всичко заедно от деца. Еднояйчните

...
Британи и Бриана Дийн правят всичко заедно от деца. Еднояйчните
Коментари Харесай

Сестри близначки се омъжили за братя близнаци и вече имат деца. Ето как изглеждат:

Британи и Бриана Дийн вършат всичко дружно от деца. Еднояйчните сестри близначки са си играели дружно в пясъчника, ходели дружно на учебно заведение и постоянно са били на практика неразделни.

Те се омъжили за братята Джош и Джереми Салиърс, които също са близнаци. Двете фамилни двойки живеят в една огромна къща и се схващат като едно семейство.

 близнаци

Те са обединени освен от обща къща. Двойките имат обща банкова сметка и поддържат общ домашен бюджет, тъй че всеки член на фамилията да не се тревожи по парични въпроси.

Сестрите срещнали бъдещите си съпрузи на фестивал на близнаците през 2017 година

Братята Джош и Джереми предложили брак на приятелките си в един и същи ден, тъкмо шест месеца от връзката им. Сватбите също се провели дружно. На церемонията булките били  в идентични рокли с отворена горна част и дълъг воал на петна. Младоженците били облечени в идентични смокинги, украсени с бели кърпички.

Новината, че Британи и Бриана забременели съвсем едновременно не изненадала никого от „ квартета “. Напротив, бъдещите родители се радвали, че децата им ще порастват дружно.

 сестри-близначки

Първи имат дете Британи и Джош – ражда им се наследник на име Джет. На 22 април Бриана и Джереми оповестили положителната вест: родил се синът им Джакс. Децата Джет и Джакс са освен братовчеди, само че и генетично са пълноправни братя – т.нар кватернерни близнаци.

 двойка-близнаци-деца

„ Отглеждаме децата си дружно, осъзнавайки, че сме едно семейство. Смятам Джет за мой наследник. Мисля, че Джош изпитва същото към Джакс “, споделя щастливият баща Джереми.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР