Британецът Дилиън Уайт (25-1-0) за пореден път доказа на публиката

...
Британецът Дилиън Уайт (25-1-0) за пореден път доказа на публиката
Коментари Харесай

Дилиън Уайт: По-добър съм от Джошуа, Пулев е пълен боклук

Британецът Дилиън Уайт (25-1-0) за следващ път потвърди на публиката огромното си самочувствие, поставяйки себе си преди всичко в листата му за най-хубави боксьори от тежката категория.

Уайт, който на 20 юли ще се изправи против непобедения колумбиец Оскар Ривас (26-0-0) се постави пред огромната тройка (Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър) макар че единственият му мач с някой всред тези тримата е загуба посредством нокаут от Джошуа.

„ Преди да договорим конфликта с Ривас, имаше други евентуални мачове. Исках да се удрям с Луис Ортис, само че неговия тим се изплаши. Какви ли не извинения не използваха. Всичко, което Еди Хърн ви споделя за тях е истина.

Отказаха оферта от два милиона паунда, с цел да излезе против мен. Чух, че Мануел Чар е приказвал нещо и мигновено пожелах дуел и с него. Но Чар също нямаше никакво желание да се виждаме.

После пробвахме и с Александър Поветин, само че очевидно го пазят за Усик. Така стигнахме до Ривас. Това ще бъде отличен тест за мен и равнището ми. Тайсън Фюри и Антъни Джошуа го избягваха, тъй че за какво пък не? Той сигурно е в топ 10 сега. При дилетантите е побеждавал Анди Руис и Кубрат Пулев. Който не го знае, да го потърси в Google и картинката бързо ще му се обясни “, показа 31-годишният Уайт.

Боксьорът продължи, поставяйки своето име на върха на дивизията, макар обстоятелството, че значимите поваси в категорията в никакъв случай не са били негово владеене.

„ Миналата седмица чух Еди Хърн да споделя, че съм бил на трето място след Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Освен че съм преди Уайлдър, би трябвало да съм и пред Фюри, тъй като до момента в който той се занимаваше с нелепости, аз бях деен и нижех победи.

Аз съм номер едно, Джошуа е втори. Фюри трети, Уайлдър на 4-то място и зад него Джоузеф Паркър. След тях са Ривас, Поветкин и Ортис.



Пулев е цялостен отпадък. Усик към момента не е в тежката категория “, приключи Уайт, който през 2018-та получи оферта за мач с „ Кобрата “, само че в последна сметка избра да се изправи против Дерек Чисора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР