Британецът Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд. Това съобщи

...
Британецът Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд. Това съобщи
Коментари Харесай

Ето го баровец номер едно в Холивуд

Британецът Даниел Крейг е най-високоплатеният артист в Холивуд. Това заяви уеб сайтът на списание " Пийпъл ".

Крейг води класацията с помощта на хонорара си от 100 милиона $, които ще вземе от присъединяване си в двете продължения на " Вади ножовете ", откакто Нетфликс закупи правата за снимането му.

След Даниел Крейг се подрежда Дуейн " Скалата " Джонсън, който през 2020 година бе отпред на класацията. Тази година той ще получи 50 милиона $ от присъединяване си във кино лентата " Red One " от " Амазон Стюдиос ". Първоначалната спогодба е била 30 милиона $, само че тя ще нарасне с 20 милиона, когато се вземат поради обезщетенията.

Следващото място с 40 милиона ще си го поделят двама души. Те са Уил Смит за ролята си в " Крал Ричърд " и Дензъл Уошингтън за присъединяване си в поредицата " Хубави дребни неща ".

В листата на " Варайъти " първата дама, класирана на седмо място, е Дженифър Лопес, която ще вземе 25 милиона $ за ролята си в продукцията " Не поглеждай нагоре " на Нетфликс.

Нейният хонорар ще е с 5 милиона по-малък от този на екранния й сътрудник Леонардо Ди Каприо, който е класиран пети след Уил Смит и Дензъл Уошингтън. 25 милиона $ ще получи и Джулия Робъртс за идния си филм " Остави света зад себе си ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР