Бриджит Макрон, съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон разказа

...
Бриджит Макрон, съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон разказа
Коментари Харесай

Брижит Макрон: За разлика от мен, Мелания има ограничения

Бриджит Макрон, брачната половинка на президента на Франция Еманюел Макрон описа в изявление за френски медии, че продължава да води естествен живот, да поддържа постоянни контакти със фамилията си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

В изявлението тя добавя, че спрямо нея брачната половинка на американския президент Мелания Тръмп живее при доста повече ограничавания и, от съобръжения за сигурност, би трябвало да се преценява с избрани условия.

ВИЖТЕ СРЕЩАТА НА МЕЛАНИЯ И БРИДЖИТ ТАЗИ СЕДМИЦА В БЕЛИЯ ДОМ - СНИМКИ

"Мелания не може нищо да направи. Тя даже не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа на открито. А аз всеки ден съм вън, из Париж ", сподели Брижит Макрон.

Първата дама на Франция признава, че съжалява, че в този момент няма такива моменти, в които да е изцяло "изключила ", в които да се усеща изцяло спокойна и това й тежи.

"Сега имам възприятието, че всяка дума е дума, изречена допълнително. Човек би трябвало да се сдържа непрестанно ", споделя тя.

Президентството на Франция реши за ролята на Брижит Макрон

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон споделя, че е "мила и очарователна, умна и доста открита ".

"Споделяме същото възприятие за комизъм и когато сме двете, се смеем доста ". Тя е жена с темперамент, само че която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекост на всичко, само че го демонстрира все по-малко и по-малко ", добавя Брижит Макрон.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести и любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР