Bridgestone, глобален лидер в областта на гумите и устойчивите решения

...
Bridgestone, глобален лидер в областта на гумите и устойчивите решения
Коментари Харесай

Bridgestone се завръща във виртуалния свят с видеоиграта RIDE 5

Bridgestone, световен водач в региона на гумите и устойчивите решения за подвижност, афишира партньорство с италианския разработчик на игри Milestone, във връзка най-новата част от известната видеоигрова поредност RIDE – RIDE 5.

RIDE 5 е най-новата версия на симулационната видеоигра за надпревари с мотоциклети, която се е трансформирала в дом за виртуални мотоциклетисти от целия свят. Тя е налична от през днешния ден за PlayStation5, Xbox Series X|S, Steam и Epic.

Чрез това партньорство, Bridgestone цели да утвърди своята позиция като водач на пазара за мотоциклетни гуми, както и да показа своите артикули и завещание в конкурентния свят на надпреварите – и всичко това по новаторски и занимателен метод за феновете на мотоциклети и видеоигри по целия свят.

В RIDE 5, мотоциклетисти от всяка част на света ще имат опцията да изживеят безпрепятствено и бързо пътешестване с гуми Bridgestone както на действителни, по този начин и на истински виртуални писти, с многообразие от модели мотоциклети от най-емблематичните производители, тъкмо както в действителността. Марката Bridgestone ще бъде показана в играта също със спонсорирани костюми и екипировка, билборди на пистите и специфични игрови режими.

През годините Bridgestone построи своето завещание и съвършенство в мотоциклетните надпревари, като неотдавна реализира победи в най-известните надпревари за устойчивост, като EWC. Състезанието за устойчивост още веднъж ще бъде един от най-предизвикателните режими на игра, включени в RIDE 5, като виртуалните ездачи ще имат опцията да тестват своите качества за каране и фокус, като в същото време правят оценка изключителната продуктивност и устойчивост на гумите Bridgestone. Точно както в действителния живот, износването на гумите остава един от най-важните фактори в играта, когато става въпрос за сполучлив играч, като представянето се въздейства интензивно от стила на каране и времето, като играчите ще би трябвало да вземат стратегически решения по време на съревнование, с цел да смекчат тези фактори.

„ Като международен водач в региона на подвижността, с огромно портфолио от премиум артикули и решения, в това число висококачествени гуми за мотоциклети, ние постоянно търсим нови способи да взаимодействаме с нашите клиенти и общността на мотоциклетистите, като в същото време демонстрираме качеството на нашите артикули “, разяснява Нико Туй, началник отдел „ Мотоциклети “, Bridgestone EMIA. „ Развълнувани сме да си партнираме с Milestone и още веднъж да сме част от този виртуален парадайс за мотоциклетисти. “

Андреа Лоудиче, шеф „ Преса “ в Milestone, съобщи: „ От дебюта си преди доста години, франчайзът RIDE е домът на пристрастеността към мотоциклетите, с помощта на своята поглъщаща и достоверна симулация на каране. Това партньорство с Bridgestone е още една стъпка за по-близкото доближаване на виртуалния и действителния свят на мотоциклетите. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР