Брезнишките полицаи са разкрили мини лаборатория за производство и държане

...
Брезнишките полицаи са разкрили мини лаборатория за производство и държане
Коментари Харесай

Спецакция в Брезнишко: Разкрита е мини нарколаборатория, задържани са двама столичани

Брезнишките служители на реда са разкрили мини лаборатория за произвеждане и държане на опиати , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник.

Вчера е била осъществена спецакция на криминалистите от РУ-Брезник. По време на нея е била претърсена къща в село Гоз . В постройката са били открити две пространства, построени като лаборатория за развъждане на канабис. Едното от тях е било пригодено за засаждане и развъждане , а другото – за сушене на готовата продукция . Във второто помещение са били открити откъснати към този момент 24 стръка канабис .

В къщата е била построена система за поливане, отопление, осветяване и вентилация . Иззети са и бидони с торове, както и тарелка с разсад.

На място са били арестувани двама столичани , които са съпричастни към противозаконната активност. Те са на 39 и 53 години .

При персонален обиск в първия е открита и конфискувана зелена суха листна маса, която реагирала на марихуана при направения полеви тест. По-късно са били претърсени домовете им в София. На един от адресите са били открити и конфискувани семена от марихуана и суха зелена листна маса.

На двамата са били наложени полицейски ограничения за период до 24 часа и са стартирани бързи производства за придобиване и владение на наркотични субстанции. Работата продължава под надзора на прокуратурата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР