Брейкденсът все още е жив и може да получи място

...
Брейкденсът все още е жив и може да получи място
Коментари Харесай

Брейкденсът може да стане олимпийски спорт

Брейкденсът към момента е жив и може да получи място на Олимпийските игри в Париж през 2024 дружно със спортното катерене, карането на скейтборд и сърф. 
На конференция във френската столица беше оповестено, че брейкденсът сега чака утвърждение от Международния олимпийски комитет. Танцът се класира преди скуоша, снукъра и шаха, оповестява Chronicle.

``
реклама

Спортното катерене, скейтбордът и сърфът към този момент бяха добавени към листата и ще имат олимпийски надпревари още в Токио през 2020, дружно с бейсбола и карате. МОК има време да реши до декември 2020 година.

Миналата година брейкът получи свое място на младежките олимпийски игри в Буенос Айрес, където съветската команда Bumblebee взе наградата при момчетата, а японцият отбор Ram – при девойките.

Шон Тай, президентът на федерацията World DanceSport, сподели: „ Ако брейкът бъде включен към Олимпийските игри в Париж, това ще бъде едно фантастично достижение. Много порти ще се отворят, известността ни ще скочи доста и всички ще видят цената на красивия спорт. Виждаме също по този начин опцията и за други танцови дисциплини да последват този образец и да бъдат включени към олимпийската стратегия. “

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР