Brexit ще възстанови националния суверенитет на Великобритания и ще даде

...
Brexit ще възстанови националния суверенитет на Великобритания и ще даде
Коментари Харесай

Мей: Да обезопасим светлото бъдеще на Великобритания извън ЕС

Brexit ще възвърне националния суверенитет на Англия и ще даде опция на английското държавно управление да взема решение кой да идва в страната, на английския парламент – да приема своите закони, на английския съд – да ги извършва.
Това декларира английският министър-председател Тереза Мей в публикация за „ Дейли мейл “, в която излага своята позиция за Brexit, определяйки я като само вярна.
Сделката за Brexit е моментът, когато би трябвало да се съобщи демократичното решение на английския народ и да се обезопаси новото ярко бъдеще за Англия отвън Европейския съюз, счита Мей.
Тя акцентира, че Brexit ще постави завършек на огромните членски вноски, които Лондон заплаща на Брюксел. Тези пари в този момент ще бъдат изхарчени за вътрешните предпочитани задания, да вземем за пример, дълготрайния проект за Националната работа за опазване на здравето.
Мей прибавя, че Brexit ще разреши на Англия да води самостоятелна комерсиална политика и ще разреши да се сключат нови търговски покупко-продажби със съдружниците в целия свят, в това число със Съединени американски щати. Американският президент Доналд Тръмп даде да се разбере, че желае да подписа комерсиална договорка с Англия и в този момент ще има тази опция.
Тя отбелязва, че Brexit също по този начин ще разреши да се сътрудничи с Европейски Съюз в региона на стопанската система и сигурността. Излизането не значи, че би трябвало да се „ търгува с други страни, вместо да се търгува с Европа, то значи и едното, и другото “. Мей съобщи, че тази седмица законопроектът за търговията ще бъде импортиран в камарата на общините и има депутати, които възнамеряват да гласоподават ремонти към него, които ще свържат Англия с Европейски Съюз посредством митническия съюз. Според нея това е абсолютно изменничество към Brexit, тъй като няма да разреши на Обединеното кралство да води самостоятелна комерсиална политика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР