Бременната с първото си дете Айрланд Болдуин, която очаква момиченце

...
Бременната с първото си дете Айрланд Болдуин, която очаква момиченце
Коментари Харесай

Бременната дъщеря на Алек Болдуин организира бебешко парти в стриптийз клуб с майка си

Бременната с първото си дете Айрланд Болдуин, която чака момиченце на име Холанд, имаше напълно друго бебешко празненство от нормалните.

Заедно с приятеля си, музиканта РАС, тя посрещна известни другари като Хилари Дъф и Румър Уилис на празненство в стриптийз клуб. Избраното място бе холивудското заведение за развлечение на възрастни - Jumbo's Clown Room.
                             

Усмихвайки се, 27-годишната щерка на артиста Алек Болдуин (обвинен в убийството на Халийн Хътчинс на снимачната площадка на кино лентата " Ръст " ) и Ким Бейсинджър (която е също участва на партито), носеше черно дантелено долни дрехи и розова перука и гордо позираше на фотоси с долари в облеклата си, като че ли беше една от танцьорките в заведението, която получава бакшиш.
                             

На тортата имаше надпис " Първият стриптийз клуб на бебето ", а от горната страна имаше бутилки с шампанско и се виждаше клекнала кукла до тоалетна.

Украсата на празненството пък включваше доста розови балони, бебешки шишета, цялостни с бонбони и чипове с надпис „ Момиче е “.
Вместо празненство игри, заниманията бяха обезпечени от същински стриптизьорки. 

Бейсинджър бе придружавана от приятеля си, звездния фризьор Мич Стоун, който е с 10 години по-млад от нея.
Някогашната неустоима хубавица като че ли е поизгубила от блясъка си и, по всичко проличава, леко е прекалила с пластичните интервенции. Рядката ѝ обществена поява и леко притеснителния ѝ външен тип станаха причина за разпалени мнения в обществените мрежи от страна на почитателите ѝ, които не пропуснаха да отбележат, че наподобява леко шокиращо.

ДА напомним, че нейният брачен партньор Алек Болдуин към момента се пробва да потвърди невинността си по отношение на обвиняванията за непредумишлено ликвидиране на Халина Хътчинс.
Актьорът го чакат най-много 18 месеца затвор, в случай че бъде наказан. Според изискванията, избрани от арбитър, Болдуин не би трябвало да пие алкохол или да има огнестрелно оръжие. Няма ограничавания за пътуването му, само че той би трябвало да поддържа непрекъсната връзка с юриста си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР