Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни

...
Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни
Коментари Харесай

Бременната Преслава Не Си Сменя Дрехите

Бременната Преслава отхвърля да се преоблича и върви с едни и същи облекла по всичките си участия. Певицата не смъква обичания си черен потник, който за момента добре скрива заобленото й коремче. Към него поставя червен панталон и сандали с висок ток в същия цвят. Колкото и да я убеждават, отхвърля да се покаже пред почитатели в различен тоалет.

Говори се, че звездата се тресяла от суеверия и по тази причина не желала да сменя облеклата си. По образеца на Едит Пиаф, която от началото до края на кариерата си излиза пред аудитория, облечена в елементарна черна рокля, Преслава решила също да се придържа към еднообразието.

Много държала на своя обичан потник и впития си панталон с червени сандали. Не можела да излезе на сцената, в случай че най-малко два от трите детайла не участват в облеклото й, написа „Уикенд“. Както се вижда от фотосите, понякога певицата от Добрич си разрешава да махне потника, само че този, който поставя, също е черен и има сходна кройка. Единствената разлика, която позволява, е в щампата.

ПРЕСЛАВА съдебна експертиза ПРЕСЕЛИ НА СЕЛО

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР