Бременна жена, обвинена в убийство, иска да излезе от затвора

...
Бременна жена, обвинена в убийство, иска да излезе от затвора
Коментари Харесай

Бременна затворничка иска освобождаване, защото плодът е невинен

Бременна жена, упрекната в ликвидиране, желае да излезе от пандиза във Флорида на съображение, че нероденото й бебе е почтено и „ държано нелегално “, сподели нейният юрист. „ Детето не е направило нищо, когато е взето решението майката да бъде арестувана “, сподели юристът Уилям Норис пред Агенция Франс Прес.

Майката Наталия Харел, на 24 години, е в пандиза от към седем месеца и е изправена пред обвиняване в ликвидиране, откакто простреляла смъртоносно друга жена, до момента в който се опитвала да употребява Юбер в Маями през юли предходната година.

Харел била бременна в към шеста седмица по време на ареста си. Според жалбата, подадена предходната седмица, Харел носела револвер в чантата си и „ се страхувала за живота си и за този на нероденото си дете “. Плодът „ не е направил никакво закононарушение “, само че остава затворен в „ плачевни условия “, и в случай че не получи облекчение, „ евентуално ще се появи на този свят върху бетонния под на затворническата килия “, се споделя се в жалбата.

В документа се твърди, че майката не е получила подобаващи медицински грижи по време на задържането си. Норис сподели, че е била уверена от бъдещия татко да подаде петицията от името на плода. В петицията се твърди, че „ нероденото дете е персона “.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР