Бреговата охрана на САЩ спасява 25-годишен мъж повече от ден след като изчезна край бреговете на Флорида

...
Бреговата охрана на САЩ спаси 25-годишен мъж в събота, който
Коментари Харесай

Бреговата охрана на САЩ спаси 25-годишен мъж в събота, който беше обявен за изчезнал, след като не успя да се върне на рампата за лодки в Сейнт Августин, Флорида, в продължение на почти два дни.

Чарлз Грегъри е бил забелязан от екипаж в самолет HC-130 Hercules, каза бреговата охрана в съобщение за новини, седнал в частично потопената си 12-футова лодка джон в събота сутринта на около 12 мили от брега. Той беше приет от EMS на риболовния кей Vilano Beach, след като беше изваден от водата от екипажи на лодки. Той не е имал никакви медицински проблеми, каза бреговата охрана.

„Доволни сме от резултата в този случай и бих искал да благодаря на всички наши местни и щатски партньори, които участваха активно в издирването на Чарлз и връщането му у дома при семейството му“, командирът на бреговата охрана на сектор Джаксънвил Ник Бароу и издирването и координаторът на спасителната мисия каза в съобщението.

„Въпреки че този случай доведе до спасяването на Чарлз от животозастрашаваща ситуация, той подчертава колко е важно да имаме предпазна екипировка на борда и да бъдем подготвени за най-лошото“, каза Бароу. „Ако планирате да се отправите към водата, не забравяйте да имате спасителна жилетка, VHF морско радио, сигнални устройства и авариен персонален локатор, за да се свържете с първите респонденти, в случай че се нуждаете от помощ.“

Грегъри е бил видян за последен път в четвъртък вечерта, каза бреговата охрана в по-ранно съобщение, напускайки рампата за лодки Lighthouse Park в джон лодка - вид малък, лек и плоскодънен кораб. Семейството му в петък вечерта информира бреговата охрана, сектор Джаксънвил, че не се е върнал.

Кадри от спасяването, публикувани от бреговата охрана, показват Грегъри, седнал в наводнената лодка, носът й се потапя под повърхността на водата, преди спасителните екипи да стигнат до него.

Дакин Андоне от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР