Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи със закъснение

...
Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи със закъснение
Коментари Харесай

Педриньо: Надявам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите

Бразилското крило на ЦСКА 1948 - Педриньо, получи със забавяне премията си за Играч на 34-ия кръг на efbet Лига. Той приказва и за старта на новия шампионат и идното посещение на Левски. 

„ Целта пред нашия тим не беше да бърка работата на никой. Ние гледаме нашата игра. Играем феърплей. За този сезон се уповавам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите. В съблекалнята има колектив, което е най-важно. Сега идват много нови футболисти и се надявам да се вдигне равнището и конкуренцията в тима. Това прави играчите по-добри, тъй като всеки идва да играе. Всеки се бори за мястото. Това ще ни вдигне равнището. Отборът ще е по-силен и ще се борим за купата “, сподели Педриньо.

„ Аз се пробвам да въвеждам всеки мач. Няма значение против кой тим играе. Да вкарам голове против Лудогорец, ЦСКА София и Левски е по-различно. Ще се опитам да вкарам и против Левски “, добави той.

„ Успях да се приспособявам към България и футбола. От 5 месеца съм тук. Вече ме познават и другите тимове. Нормално е всеки тим да има хватки. В нашия тим има и други положителни футболисти. За малко време съм тук, с цел да стана водач в тима. Има много водачи. Аз съм тук, с цел да работя крепко и да оказвам помощ на клуба “, сподели Педриньо.

„ Нямам последна оценка за шампионата, тъй като съм тук от няколко месеца. Тук в България се играе по-агресивно, отколктото в Бразилия. С тима, който имаме сега, ще бъдем в бразилския шампионат в средата на таблицата “, предвижда бразилецът.

„ Направихме сериозна подготовка, играхме със мощни тимове. Готови сме да победим всеки един съперник в България. Трябва да почитаме всички. Тук всеки може да бие всеки “, сподели Педриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР