Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан даде интервю в родината

...
Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан даде интервю в родината
Коментари Харесай

Рик Джонатан: По-спокойното отношение на феновете по време на мач ми се стори странно

Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан даде изявление в родината си, в което приказва за акомодацията си в българския клуб, както и за отношението на почитателите към тима. Бързоногият футболист на " орлите " претърпя интервенция при започване на годината, откакто скъса предна кръстна връзка на дясното коляно.

Рик към този момент е във финалния стадий на възобновяване си и стартира тренировки с топка. Очакванията са той да се завърне за предсезонната подготовка на разградчани.
 Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола Голям удар за Лудогорец: състезател получи една от най-тежките травми във футбола
" Мислих, че акомодацията ми в Лудогорец ще е доста лесна, тъй като тук играят доста бразилци. Приеха ме доста добре и това се отрази позитивно на терена, а и отвън него. 

Първоначално намирах по-спокойното отношение на почитателите по време на мач за необичайно. След това привикнах. Те постоянно ни поддържат и в последна сметка това е най-важното и постоянно ни стимулира ", съобщи Рик пред Futebol Latino.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР