Бразилският вратар на Ливърпул Алисон похвали характерa, който тимът демонстрира

...
Бразилският вратар на Ливърпул Алисон похвали характерa, който тимът демонстрира
Коментари Харесай

Алисон: Отборът играе със страст и това ни дава допълнителна енергия

Бразилският вратар на Ливърпул Алисон похвали характерa, който отборът показва всеки ден в преследването на шампионската купа в британската Висша лига.

„ Първенството несъмнено е доста мъчно, изключително при гостуванията, тъй като срещаме мощни тимове “, сподели 29-годишният Алисон пред клубния уеб страница на Ливърпул. „ Понякога си изтощен, само че би трябвало да се настроиш, че можеш да дадеш още малко от себе си. Ако влагаш пристрастеност и правиш всичко, което можеш, тогава можеш да отделиш още малко сила. Нашият тим играе със пристрастеност и когато се погледнем един различен, от време на време това ни оказва помощ и ни дава спомагателна сила “, разяснява бразилецът.

По мотив идния край за Купата на Футболната асоциация (ФА Къп) против Челси Алисон съобщи, че чака с неспокойствие дуела. „ Това ще е първият ми край в шампионата и трофей, който към момента не сме печелили. Искаме да спечелим Купата. Това беше една от задачите ни още от началото на сезона и в този момент стигнахме до финала. Имаме голяма опция да спечелим и сигурно ще се вложим на 100 %, с цел да го реализираме “, даде обещание вратарят на „ мърсисайдци “.

Финалът за ФА Къп в Англия е в събота, 14 май от 18:45 часа в Лондон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР