Бразилският супермодел и бивш ангел на Victoria's Secret Адриана Лима

...
Бразилският супермодел и бивш ангел на Victoria's Secret Адриана Лима
Коментари Харесай

Адриана Лима се завърна на модния подиум, но видът ѝ потресе присъстващите

Бразилският супермодел и някогашен ангел на Victoria's Secret Адриана Лима направи своето завръщане на стилния подиум след дълга пауза, през която роди за трети път и се отдаде на майчински грижи за новородения си наследник.

41-годишната манекенка взе участие в шоуто Qatar Fashion United by CR Runway, извършено в границите на Световното състезание по футбол в Катар, разяснява " Телеграф ".

Фенове чакаха с боязън още веднъж да видят една от най-красивите дами в света, само че останаха потресени от видяното. Звездата, която роди в края на лятото третото си дете, очевидно още не е върнала предходните си ограничения, тъй като обилните ѝ форми се посочваха отдолу под изящната ѝ бяла рокля по време на ревюто.

Интернет потребителите не останаха впечатлени от метода, по който наподобява някогашният ангел на Victoria's Secret и безусловно я попиляха от рецензии, обсъждайки, че се е върнала прекомерно рано на подиума, вместо да се " поти във фитнеса ".

Припомняме, че на 29 август моделът роди наследник от приятеля си Андре Лемерс. Момчето получи необикновеното име Циан. Лима има и две дъщери от предходния си брак със сръбския баскетболист Марко Ярич.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР