Бразилският президент Мишел Темер претърпя операция във връзка с урологично

...
Бразилският президент Мишел Темер претърпя операция във връзка с урологично
Коментари Харесай

Бразилският президент Мишел Темер претърпя операция


Бразилският президент Мишел Темер претърпя интервенция по отношение на урологично заболяване, заяви пресслужбата на президента.

Извършена е резекция на простатата в болница в Сао Пауло, като Темер е в положително положение. Посочва се още, че той е диагностициран с "доброкачествена хиперплазия на простатата".

Както напомня БГНЕС, в сряда 77-годишният Темер бе неотложно приет в болница заради урологично заболяване. Според пресслужбата на президентството той се почувствал зле и получил здравна помощ в „ Паласио до Планалто ” - работната си резиденция. Няколко часа по-късно Темер бе изписан от болничното заведение, само че остана под наблюдението на лекарите.

Според интернет портала „ У-О-Ел ” (UOL), в Сао Пауло Темер ще посети и кардиолога Роберт Калил Филхо.

В средата на октомври няколко бразилски медии оповестиха, че президентът на страната ще претърпи аорто-коронарен байпас заради сърдечни проблеми. Администрацията на президента отхвърли тези изказвания, само че по-късно самият Темер удостовери съществуването на сърдечни проблеми, въпреки и да опроверга потребността от хирургическа намеса. /БГНЕС, Агенция Франс Прес
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР