Бразилският президент Жаир Болсонаро атакува коронавирусните ваксини, заявявайки, че ваксината

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро атакува коронавирусните ваксини, заявявайки, че ваксината
Коментари Харесай

Бразилският президент изтрещя: Ваксината може да ви превърне в брадати жени или крокодили!

Бразилският президент Жаир Болсонаро нападна коронавирусните ваксини, заявявайки, че имунизацията на Пфайзер може да трансформира имунизираните в "брадати дами " или "крокодили ", предадоха международните медии.

"В контракта на Пфайзер е казано доста ясно: ние не отговаряме за никакви странични резултати. Ако се превърнеш в крокодил, това е твой проблем ", сподели бразилският държавен глава в тирада в Порто Сегуро, имайки поради имунизацията, създадена от Пфайзер и Бионтех, тествана в Бразилия и към този момент употребена в Съединени американски щати и Англия.

"Ако станеш супермен, в случай че на някоя жена стартира да й пораства брада, или някой мъж стартира да приказва с мекушав глас, те нямат нищо общо с това ", добави провокативно крайнодесният водач.

Въпреки нежеланието на президента през вчерашния ден Върховният съд на Бразилия направи имунизирането против Ковид-19 наложително, само че не и "принудително " в страната с максимален брой мъртви след Съединени американски щати.

Жертвите в Бразилия са близо 185 000. Това значи, че управляващите няма да могат да употребяват мощ, с цел да принудят обещано лице да бъде имунизирано, само че ще могат да наложат санкция или да му забранят да върви на избрани публични места.

"Ваксината, откакто бъде сертифицирана от регулаторната организация, ще бъде налична за всички, които желаят. Но аз няма да се имунизирам ", съобщи Жаир Болсонаро. "Някой споделят, че давам неприятен образец.

Но на идиотите и малоумниците, които споделят това, давам отговор, че към този момент се заразих с вируса, имам антитела, за какво да се имунизирам ", добави той, пренебрегвайки случаите на наново заразяване, регистрирани по целия свят, в това число в неговата страна.

Вчера в Бразилия бяха регистрирани над 1000 смъртни случая, за пръв път от 30 септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР