Бразилският национал - Лукас Сааткамп се забърка в скандал по

...
Бразилският национал - Лукас Сааткамп се забърка в скандал по
Коментари Харесай

Назрява скандал с бразилски национал по волейбол

Бразилският национал - Лукас Сааткамп се забърка в скандал по време награждаването на шампионата за Световната купа при мъжете. Волейболистът бе отличен за най-хубав втори център в конкуренцията, а след връчването на златните медали на тима му Лукас направи циничен жест, показвайки междинен пръст. В известие за бразилските медии от управлението на Международната федерация по волейбол (ФИВБ) порицаха държанието на Сааткамп и обявиха, че ще проверяват случая.

„ Като фамилен спорт номер едно в света, наш приоритет е да служим като образец за почитателите и имайки поради това, ние сме разочаровани от жеста на въпросния играч. Докато следствието ни не завърши, няма да разясняваме повече “.

Бразилската конфедерация по волейбол (CBV) също се признесе по проблема. В изказване за пресата от конфедерацията обявиха, че ще се занимаят със случая на вътрешно равнище, само че не е ясно дали Лукас ще получи предизвестие или наказване за жеста, за който не е известно към кого е адресиран.

33-годишният волейболист е един от най-опитните играчи в тима, като за 10 години с изключение на Олимпийските игри в Рио през 2016 година, е спечелил и доста други трофеи./bgvolleyball.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР