Бразилският нападател на Левски Уелтон се завърна след титулярите на

...
Бразилският нападател на Левски Уелтон се завърна след титулярите на
Коментари Харесай

Уелтон след боя над Локо : Моят договор? Не искам да коментирам тази тема

Бразилският нападател на Левски Уелтон се завърна след титулярите на „ сините “ и означи гол, който бе в основата на успеха над Локомотив Пловдив.

„ Трудно е за всеки футболист да бъде отвън терена. Разбира се най-голямо наслаждение за всеки да играе 90 минути. Трябва да благодаря на Господ, че съм жив и здрав и че се завърнах. Вкарах гол, а най-важното е, че успяхме да победим. Идваме от поредност, която не беше добра за нас. Работим доста крепко и съществено, с цел да може да приключим годината в оставащите мачове с победа “, сподели Уелтон.

„ Аз работя за завръщане на остарялата си форма. Искам да се подобря. Видимо към момента не съм физически на 100%. Видя се и в този мач. Скоро ще се върна и ще оказа помощ на тима. Единствената настройка, с която пристигнах тук, е да работя крепко. Не съм пристигнал тук на разходка, очевидно ми се получава и съм благополучен, че оказвам помощ с играта си. Треньорът е удовлетворен “, добави той.

„ Чудесно е, когато почитателите скандират името ми. Много съм признателен за това отношение на почитателите “, сподели още футболистът.

Той не пожела да разяснява обстановката с подновяването на неговия контракт. „ Предпочитам да не разясня контракта си. Това, което е отвън терена, не е място за коментар “, приключи Уелтон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР