Бразилският футболист на Лудогорец Нонато взе участие в преди утрешния

...
Бразилският футболист на Лудогорец Нонато взе участие в преди утрешния
Коментари Харесай

Нонато: Надявам се с подкрепата на феновете да спечелим срещу Бетис

Бразилският футболист на Лудогорец Нонато взе присъединяване в преди утрешния дуел против Бетис в шампионата Лига Европа.

Срещата е на следващия ден вечер (27 октомври) от 19.45 часа на " Хювефарма Арена " в Разград, Нонато има вяра, че благодарение на почитателите " орлите " могат да стигнат и до успеха.

" Винаги се усещам добре да играя на цялостни игрища, изключително, когато са наши почитатели. Утре ще бъде по този начин. Ще ни оказват помощ почитателите, както ни помогнаха на предните мачове против ХИК и Рома. Надявам се с поддръжка на почитателите спечелим. Знаем значимостта на всички мачове. Нашият старши треньор и неговият екип се пробват да ни стимулират освен за мачовете, а и за тренировките. Опитват да извадят най-хубавото от нас във всеки миг. Европейските мачове са друга атмосфера, само че ние сме експерти и желаеме да сме отдадени във всеки мач и всяка подготовка по еднакъв метод ", показа бразилецът, който стартира стремително своята кариера в Лудогорец, носейки триумфа против Рома още при дебюта си на старта на групите на Лига Европа.

Нонато приказва още и за процеса си на акомодация в Разград, откакто дойде у нас през септември.

" Както знаете акомодацията е по-дълъг развой, само че се усещам добре в тези два месеца. Много неща са разнообразни – метод на игра, просвета. За мен и моите сътрудници от Бразилия е ново. Всички ми оказват помощ. Всеки ден се пробвам да упражнявам все по-добре, благополучен съм и желая да направя история в Лудогорец ", приключи Нонато.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР