Бразилският футболист на френския Пари Сен Жермен Неймар вероятно ще

...
Бразилският футболист на френския Пари Сен Жермен Неймар вероятно ще
Коментари Харесай

Глоба от 1 милион евро заплашва Неймар

Бразилският футболист на френския Пари Сен Жермен Неймар евентуално ще бъде санкциониран с към 1 милион евро за екологични нарушавания по време на строителството на своето имение в бразилския щат Рио де Жанейро. Това заяви френският вестник " Екип ", базирайки се на изказване на локалните управляващи.

Съобщава се, че строителството на имението е осъществено без разрешението на отдела, отговарящ за опазването на околната среда. След недоволства в обществените мрежи, бразилските управляващи направиха инспекция и откриха разнообразни екологични нарушавания, в това число отклонение на водно течение, нелегално прилагане на вода от река, изкопни работи и неразрешено пренасяне на пръст и камъни, потребление на плажен пясък без позволение.



" Следващата стъпка ще бъде оценка на откритите нарушавания и налагане на санкция, която поради вредите, породени на околната среда, ще възлиза на минимум 5 милиона реала (около 960 хиляди евро) ", се споделя в изказване на бразилските управляващи.

31-годишният Неймар мина в ПСЖ от испанския Барселона за рекордните 222 милиона евро през 2017 година. За френския тим нападателят има 173 мача, в които е отбелязал 118 гола и е направил 77 асистенции. С клубния си отбор бразилецът е четирикратен първенец на Франция и притежател на Суперкупата на страната, три пъти завоюва Купата на Франция и два пъти Купата на френската лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР