Бразилски издирвателни екипи са открили очевидно човешки“ останки в река

...
Бразилски издирвателни екипи са открили очевидно човешки“ останки в река
Коментари Харесай

Откриха човешки останки близо до мястото, където изчезна британски журналист в Амазония

Бразилски издирвателни екипи са разкрили „ явно човешки “ остатъци в река покрай мястото, където последно е бил видя н изчезналият в Амазония английски публицист Дом Филипс, съобщи Ройтерс, като се базира на полицията.

Откритието може да е най-големият пробив до момента в продължаващото от няколко дни търсене на журналиста на свободна процедура. Полицията сподели, че „ органичният материал “ е пратен за правосъден разбор дружно с проби от кръв, открита по лодката на риболовец, обвинен по отношение на изгубването на Филипс и придружавалия го експерт по коренните нации Бруно Перейра . Те би трябвало да бъдат съпоставени с генетичен материал от Филипс и Перейра.

Според полицията рибарят е бил един от последните хора, видели Филипс и Перейра в неделя , когато двамата са изчезнали.

Съдебните управляващи разпоредиха обвиненият да бъде арестуван за още 30 дни , до момента в който управляващите проверяват дали той е забъркан, сподели юрист от локална организация на коренните нации.

По думите на чиновници на реда следствието е концентрирано върху б ракониери и противозаконни риболовци в региона , които са влизали в борба с Перейра, който е провел патрули от коренни поданици в локалния резерват.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР