Бразилската перла в атаката на Реал Мадрид Винисиус Жуниор направи

...
Бразилската перла в атаката на Реал Мадрид Винисиус Жуниор направи
Коментари Харесай

Винисиус направи фурор днес - вкара два гола и стана жертва на ухапване

Бразилската перла в офанзивата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор направи доста мощен мач за дублиращия отбор на “белите” при 2:2 с филиала на Атлетико Мадрид пред погледа на наставника на първия тим Юлен Лопетеги. 18-годишният нападател вкара два гола, като единият беше извънредно хубав - топката влезе към сглобката. Винисиус се разписа в седмата минута, а в 27-ата шутира отвън наказателното поле и кълбото влетя в горния ляв ъгъл след ужасно ориентиране.
Vinicius Junior's second of the game vs Atletico - GOLAZO!pic.twitter.com/JnBiikfGs4
— FootballTalentScout (@FTalentScout) September 2, 2018 Новата облага на Реал беше на ръба и на феноменална асистенция, само че Кристо удари греда. Винисиус направи бомбастично първо полувреме, в което беше фаулиран цели осем пъти. В 37-ата минута бразилецът беше забъркан и в скандална обстановка. Футболист на Атлетико " Б " се опита да захапе Винисиус за главата след способ от битката. Съдията извади по жълт картон и на двамата, очевидно не видял неспортсменската демонстрация.
Pic | Vinicius mistaken for a snack during his match with Castilla. pic.twitter.com/xF0xqWiXOP
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) September 2, 2018 45-милионният южноамериканец ще играе за дубъла и ще чака повиквателна от Лопетеги. Примера дивисион 3 кръг, събота 1 септември  Реал Мадрид 4:1краен резулат  Леганес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР