Бразилската футболна легенда Ривалдо не смята, че сънародникът му Неймар

...
Бразилската футболна легенда Ривалдо не смята, че сънародникът му Неймар
Коментари Харесай

Ривалдо: Неймар не е сред тримата най-добри играчи в света

Бразилската футболна легенда Ривалдо не счита, че сънародникът му Неймар е измежду тримата най-хубави футболисти в света сега.

“Кой е най-хубавият състезател в света? В момента това е Лионел Меси. Кристиано Роналдо е втори, а за това кой е на трето място не съм мислил. Неймар? Не, не е Неймар поради всичко, което се случи предишния сезон. Ако се върне в испанския футбол, идната акция може да е измежду най-хубавите трима, че даже и най-хубавият.

Messi's still No.1 - Neymar's not even among the top 3 in the world, says Rivaldo https://t.co/GHU7EiJZNz that said, Rivaldo would still love to see Ney back at Barça pic.twitter.com/IOInT8OkSH
— AS English (@English_AS) 28 август 2019 година Мисля, че сгреши, като напусна Барселона, само че ми се желае да се върне. С Неймар си по-силен в Шампионската лига. Знаем, че той сбърка, само че имам вяра, че щом стартира да вкарва голове, това ще бъде забравено. Баща му също осъзнава, че е позволил неточност. Все още има време за него да се върне, да изиска амнистия и да направи мощни сезони.

Дали ще стане пренасищане в офанзивата на Барса? За положителните постоянно има място. На всички им се желае да разполагат с най-хубавите. Би било добре за футбола и грандиозно за Барселона. Играх там и по тази причина ми се желае той да отиде в Барса, само че в случай че отиде в Реал Мадрид, отново ще е добре за този клуб, както и за Неймар. Желая обаче той да се върне в Барселона”, разяснява Ривалдо пред Cadena SER.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР