Бразилия се класира за четвъртфиналите на световното първенство в Катар.

...
Бразилия се класира за четвъртфиналите на световното първенство в Катар.
Коментари Харесай

Мечтаем за финал, не можах да спя и плаках цяла нощ след контузията си: Неймар

Бразилия се класира за четвъртфиналите на международното състезание в Катар. Петкратният първенец разгроми Южна Корея с 4:1, като всички попадения на южноамериканците паднаха още през първата част.
Неймар завоюва премията за състезател на мача.

" Време е да продължим напред, мечтаем за край, би трябвало да вървим малко по малко, има още три мача. Наистина сме готови и съсредоточени да спечелим тази купа ”, стартира Неймар.
Връщайки се към травмата си, звездата на Бразилия показа: " Бях в действителност изплашен. Започнах сезона добре и да се контузя беше мъчно. Онзи ден не спах цяла нощ и плаках. Цялата физиотерапия, която направих, си заслужаваше. 11 часа дневно, правейки физиотерапия до 5, 6 часа сутринта, цялата тази жертва си заслужаваше. "

Нападателят приказва и за Краля на футбола Пеле, който е в болничното заведение и се бори за живота си. " Трудно е да се приказва за Пеле и за това, през което минава. Надявам се на най-хубавото за него. Надявам се да се усеща по-добре и да се възвърне допустимо най-скоро с доста здраве. Надявам се, че се е насладил на успеха и почитта, която му отдадохме в края ”, приключи Неймар.

Бразилия се трансформира в първия тим, който е употребявал всичките 26 футболисти от състава си на международното състезание в Катар (включително трима вратари). Това я трансформира в първата страна в историята на международните шампионати, която употребява цели 26 играчи в едно издание на шампионата.

На четвъртфиналите Бразилия ще се изправи против тима на Хърватия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР