Бразилия има безброй опции в нападение и ще играе офанзивен

...
Бразилия има безброй опции в нападение и ще играе офанзивен
Коментари Харесай

Тите: Няма как да сравняваш някого с Пеле, спорете кой е вторият най-велик!

Бразилия има безчет варианти в нахлуване и ще играе нападателен и нападателен футбол на международното състезание в Катар тази зима, безапелационен е селекционерът на тима Тите. 

" Всички нападатели ще получат късмет за изява. Всеки един от тях ще има опция да взема решение мачове и би трябвало да бъдат подготвени, тъй като не се знае за кой дуел какъв футболист ще ми би трябвало. Различният противник изисква опълчване с разнообразни качества ", сподели Тите в изявление за АП.

Единственият нападател на Бразилия, който има несъмнено място в тима, за момента е Неймар. Опции за Тите и компания са още Винисус, Рафиня, Ричарлисон, Антони и Габриел Жезуш. В последните контроли с Гана и Тунис селекционерът пусна толкоз офанзивни сформира, че даже бе подложен на критика за нереалистичен метод към актуалния футбол.

Тите обаче не е обезпокоен за позицията си, защото самичък разгласи, че напуща след международното състезание. Именно поради това той счита да бъде нападателен против тимове като Сърбия, Швейцария и Камерун, които също са в група " G ".

" Планът няма да се трансформира, само че ще вършим козметични корекции. Бразилия ще играе в личния си жанр ", споделя още той.

Селесао може и да се нуждае от доста голове в Катар, защото Тите не разполага с доста варианти в отбрана. Водещ защитник на тима сега е 38-годишният Тиаго Силва, до момента в който отбранителният халф Каземиро към момента не играе постоянно на клубно равнище след прехвърлянето от Реал Мадирд в Манчестър Юнайтед.

" Много е значимо националите ни да играят в клубовете си на допустимо най-високо равнище. Като цяло обаче не ме интересува какво приказват хората отвън нашия тим ", продължава Тите.

Неймар, съвсем като Лео Меси в Аржентина, продължава да няма международна купа и това го слага под спомагателен напън. Тите обаче счита, че нападателят на Пари Сен Жермен е в чудесно положение и физически, и душевен.

" Неймар служи за образец на мнозина, защото знае по кое време бърка и знае, че не е някакъв свръхчовек. Той знае, че всеки може да го заболи глава или корем. Хората като него знаят по какъв начин да израстват и това е симптом за зрялост ", сподели още Тите и добави, че върхът от 77 гола на Пеле не заблуждава по никакъв метод Неймар.

" Както към този момент споделих, оставяме говоренето на останалите. Няма по какъв начин да сравняваш хора от разнообразни поколения, а и няма по какъв начин да сравняваш някого с Пеле. Можете да спорите обаче за това кой е вторият най-велик за всички времена ", безапелационен е Тите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР