Брайтън надделя с 4:0 над гостуващия Уест Хам в мач

...
Брайтън надделя с 4:0 над гостуващия Уест Хам в мач
Коментари Харесай

Брайтън прегази Уест Хам

Брайтън надви с 4:0 над гостуващия Уест Хам в мач от 26-ия кръг на Премиър лийг. По този метод домакините се върнаха на победния път, откакто не бяха записвали триумф в последните си две срещи в шампионата. За “чайките ” четирима разнообразни голмайстори записаха имената си в статистиката на дуела - Алексис Мак Алистър (18’), Джоел Велтман (52’), Каори Митома (69’) и Дани Уелбек (89’).

Срещата стартира добре за домакините и още в 11-ата минута Соли Марч стреля рисково, само че Алфонс Ареола се намеси добре. Малко по-късно Брайтън получи опция да извърши дузпа. след жестоко нарушаване на Джаръд Боуен. Зад топката застана аржентиснкият национал Мак Алистър, който не сгреши за 1:0. “Чуковете ” пробваха да отвърднат малко по-късно, само че прекрасен пробив на Боуен приключи със избавяне на стража на домакините.

Джоел Велтман повиши преднината на Брайтън при започване на втората част, когато той се възползва от един корнер и осъществя. Нещата взеха застрашителни размери за футболистите на Дейвид Мойс двайсет минути преди края на постоянното време, когато Паскал Грос от фланга центрира чудесно и Митома осъществя трето попадение в интерес на “чайките ”. Крайният резултат бе завършен от Дани Уелбек минута преди края на постоянното време за 4:0.

С тази победа Брайтън събра общо 38 точки от 23 мача и заемат осмото място в подреждането. Уест Хам пък е с 23 и е единствено на две места над рисковата зона в класирането на Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР