Брайтън буквално разгроми Манчестър Юнайтед с резултат 4:0 в в

...
Брайтън буквално разгроми Манчестър Юнайтед с резултат 4:0 в в
Коментари Харесай

Ман Юнайтед катастрофира: Брайтън разпердушини Роналдо и компания

Брайтън безусловно разгроми Манчестър Юнайтед с резултат 4:0 в в мач от 36-ия кръг на Висшата лига. Кайседо откри в 15-а минута. Марк Кукурея удвои задатъка на отбора си в 49-а минута. Паскал Грос и Леандро Тросар направиха резултата 4:0, а гостите не намираха никакво противопоставяне. " Червените дяволи " по този начин и не съумяха да се отчетат даже с едно попадения в мача.

" Чайките " започнаха надалеч по-добре мача и съумяха да поведат. След центриране от ъглов удар топката беше изчистена, само че Мойзес Кайседо я овладя и стреля от 25 метра и разстреля Де Хеа за 1:0.

Гостите пробваха да отговорят. Хуан Мата съумя да откри място да стреля, само че се получи рикошет и топката излезе в ъглов удар.

Четири минути преди края на полувремето Брайтън можеше да вкара още един път. След неточност на Рафаел Варан, който се опита да върне към Де Хеа, Дани Уелбек опитва да трансферира вратаря, само че пропусна задачата.

В началото на второто полувреме " чайките " съумяха да удвоят задатъка си. След осъществяване на тъч топката стигна до Тросар, който върна към Кукурея, а той съумя да разстреля Де Хеа с доста мощен удар от към 15 метра разстояние.

Наказателната акция на домакините продължи. В 57-а минута Паскал Грос съумя да се възползва от подаване на Тросар, с цел да направи резултата 3:0.

Само три минути по-късно нещата станаха още по-трагични за гостите. Тросар съумя да добута топката в мрежата на Де Хеа, а след намесата на ВАР беше доказано, че той не игра с ръка.

15 минути преди края на мача Единсон Кавани си намерения, че е понижил резултат след ъглов удар, само че се оказа, че има нарушаване от негова страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР