Братята бизнесмени, обвинени в убийството на пастир в софийското село

...
Братята бизнесмени, обвинени в убийството на пастир в софийското село
Коментари Харесай

Братята, обвинени за убийството на пастир в село Антон, остават в ареста

Братята предприемачи, упрекнати в убийството на овчар в софийското село Антон, остават за непрекъснато в ареста. Това реши Софийският апелативен съд, съобщи Нова тв.

Според прокуратурата Дончо и Красимир Петрови са умъртвили по изключително непосилен метод жертвата Иван Доганов.

Според съдиите има задоволително доказателства, които водят до обосновано съмнение, че точно двамата мъже са направили закононарушението.

На мястото на престъплението са открити предмети на Дончо Петров, по които е имало кръв на умрелия мъж.

Адвокатите на арестуваните желаеха по-лека мярка, като показаха като причини, че двамата мъже имат фамилии в България, непрекъснат адрес и няма да се укрият.

Дончо и Красимир Петрови бяха арестувани на 9 февруари за убийството на 28-годишния овчар. Тялото му бе намерено на 6 февруари на улица в село Антон.

Кръв на жертвата е открита на доста предмети - облекла, хартии, ръкавици, калник на автомобил, всички те благосъстоятелност на Дончо Петров. Част от тези доказателства са събрани на мястото на престъплението, а други в икономически двор, бивше Трудово-кооперативно земеделско стопанство, което се стопанисва от Петрови.

Вечерта преди убийството камери в селото са снимали автомобил, който е подобен с този на Дончо Петров. Има и показания на очевидец, който твърди, че се е видял с Красимир Петров, който му разказал за откраднати животни. Бил схванал кой е крадецът - първо го измъчвал, а след това го пребил.

Обвинението разказва голям брой пострадвания по тялото на жертвата Иван Доганов, част от тях напомнящи за инквизиция.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР