Братя Галеви са се върнали в България още преди година.

...
Братя Галеви са се върнали в България още преди година.
Коментари Харесай

Narod.bg беше пръв: Пламен Галев се крие в Дупница!

Братя Галеви са се върнали в България още преди година. Пламен Галев и Ангел Христов са се прибрали от странство под непознати самоличности и се криели в родния си град Дупница, написа в. „ Уикенд ”.

Това е удостоверение на новината на Narod.bg, която първи публикувахме още на 5 юни, че Пламен Галев е в България. И сега ексбаретата се укривал в сграда в двора на къщата на тъст си Тома, бащата на любовницата му Юлиана в квартал „ Горна махала ”.

Бившите барети, познати като Братя Галеви, духнаха единствено ден преди да влязат в пандиза през 2012-а, откакто получиха ефикасни присъди като тартори на образуване на незаконна група.

Първоначално се твърдеше, че са се укрили в ЮАР – страната, където доста българи от сенчестия бизнес са намерили заслон, спокойни, че България няма с тази страна контракт за правосъдно съдействие.

 Юлиана (вдясно) със сестра си Вероника

Реклама

Впоследствие „ живееха ” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, само че в действителност се оказва, че може и да не са напуснали страната ни, а да са се криели към Дупница. Според анонимните ни източници мафиотът живее прикрит в дома на бащата на любовницата си – Юлияна Бельовска. Самата тя живее в жк „ Бистрица ” в апартамент над жилището на родителите си.

Съседите декларират, че дограмата не е елементарна, а стъклата са бронирани. Входът е в внезапен контрастност със прилежащите – отремонтиран, пребоядисан, първокласен, с обособена караулка на дежурен пост, който непрекъснато следи за сигурността на брюнетката и фамилията й.

„ Юлето обича да си поспива до 10–11 часа, по-късно пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие обичаният й. Стои не повече от няколко часа, след това още веднъж се прибира към жилището си и вечер може да повтори обиколката ”, описаха пред „ Уикенд ” съседи на Бельовска.

Смуглата хубавица роди щерка Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето пристигна на бял свят преди 12 години и половина, малко откакто баща му и най-хубавият му другар Ангел Христов бяха оповестени за търсене от Интерпол.

Преди към две седмици изненадващо се разбра, че Геле е умрял в дома си в село Ресилово.

Според слуховете в Дупница последната година двамата си живеели необезпокоявани, като единствено не са излизали на разходка по улиците. Източниците ни настояват, че Пламен и сега се крие в парцела на тъст си. Къщата в никакъв случай не е проверявана от полицията и ексбаретите въобще не са търсели там.

„ Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя непрекъснато кръстосва из града дружно с щерка си Мария. Редовно вървят в „ Горна махала ”, където детето се вижда с баща си ”, разясниха дупничани.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР