< Братовчедката на Константин пострада < Сестрата на Лияна е пипната със забранени

...
<
Братовчедката на Константин пострада
<
Сестрата на Лияна е пипната със забранени
Коментари Харесай

Скандално семейство: Ловнаха братовчедка на Коцето със забранено вещество?

< Братовчедката на Константин пострада
< Сестрата на Лияна е пипната със неразрешени субстанции. Зорница е сестра на поп фолк певицата Лияна и първа братовчедка на Константин.
< Зорница постоянно пали социалките със секси фотоси и с тялото си за грях. Наскоро русокоската се изфука, че носи роден бранд облекла, като се пусна с къса черна рокличка. Кадърът незабавно бе споделен от българската компания, чиято рокличка носи палавата мома.И залят от мнения.


< Но бдителни фейсбукари видяха нещо обезпокоително. На масичката, в заведението, в което се кипри с рокличката, до Зорница те видяха следи от бял прахуляк.
< „ Едва ли е месила питка на тази бутикова масичка от заведението, в което се е барнала с рокличката. Ама те са много скандално семейство!Коцето го бяха ловнали с дрога в заведението, което има в Студентски град. После пламна абсурдът с момата, малолетната, която сякаш не изнасилил. Около сестра й Лияна се въртят какви ли не интриги, какви ли не мъжаги не вкара в леглото. Как тогава сестра й  и братовчедката на Коцето да падне по-долу от тях? “, питат почитателите в нета.


< Самата Зорница признава, че с Константин са израснали дружно. Затова усеща първия си братовчед не като подобен родственик,  а по-скоро като брат. Е, по какъв начин да не се поучи от него, питат зевзеци.
< Източник:Лупа.бг
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР