Братът на легендарния български футболист Христо Стоичков - Цанко, бе

...
Братът на легендарния български футболист Христо Стоичков - Цанко, бе
Коментари Харесай

Братът на Стоичков със скандално изказване за Манолова

Братът на именития български футболист Христо Стоичков - Цанко, бе поканен в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ", с цел да разяснява политическите събития от последните дни. Водещият разкри, че през днешния ден по-малкия брат на Камата е бил в Народното събрание и си е разгласил фотоси с Мика Зайкова и Ива Митева от " ИТН ".

Подобно на Христо и Цанко бе прекомерно пряк в коментариите си.

" Христо Иванов обича да завива в последните минути. Поисках да приказвам с него, само че той не ми обърна внимание. Вече не желая да приказвам с него. Всеки ден се осведомявам. За мен такива хора, както и Майчето Манолова, която приказва, че имало мостове, но къде има. За нея има един мост - мостът е да напуща политиката.

Какво е това нещо - безусловно всички са против Има Такъв Народ. Никакъв късмет не се даде. Искат, дърпат, Христо Иванов желал еди какво си, Мая Манолова желала еди какво си

Както вие двамата, и всички ние, които дишаме, сме едни и същи. Ядем самун, пием вода. Всички сме идентични, мислете за българския народ, тъй като там нещата са зле.

В моите очи не е вярно да има нови избори. Пак народа би трябвало да заплаща, да страда, идва Ковид-4. Преболедувах го, не е кой знае какво. Има някаква болест, само че в идващото предаване да приказваме за това ", сподели той.

" В Народното събрание всички са спокойни, само че да отидат да видят олиото и сиренето какъв брой костват, какво прави българския народ. Тези в Народното събрание - Мая Манолова, Ян Бибиян...Бабикян имам поради. Нали доста лаеха - хвърляха домати, риби, тоалетни хартии. Защо не ги дадохте на домове за сираци. В последния миг, когато нещо беше готово, вие насъскахте всички публицисти против Пламен Николов, с който през днешния ден си приказвах два часа. Не може цялото държавно управление и публицистите да са против Има Такъв Народ. Кой ви праща, драги публицисти ", попита той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР