Братът на актьора Владо Карамазов - Иван Александров, който е

...
Братът на актьора Владо Карамазов - Иван Александров, който е
Коментари Харесай

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари

Братът на артиста Владо Карамазов - Иван Александров, който е занаятчия сладкар, ще създаде втората по значителност торта за кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл. Това заяви Владо в персоналния си блог.

Иван е съумял да пребори сериозна конкуренция и на него е предоставено изработването на един от най-важните сладкиши за блестящото събитие на 19 май. Александров ще подготви тортата за публицистите, които ще отразяват събитието на 2018 година в английския кралски двор.

Иван от няколко години работи в Лондон и основава същински сладкарски шедьоври под марката Boutique cookie`s cakes. Братът на Владо получи специфична покана от Дебора Бонети - шеф на интернационалната прес асоциация (FPA) и откакто непрестанно потвърждава своя гений в сладкарското изкуство. Това е следващият връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, само че много сложна специалност.

Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е измежду топ събитията на годината, a подготовката за нея стартира преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 посетители, а за вечерния банкет - 200 души. Милиарди фенове по целия свят ще гледат онлайн церемонията, която ще се излъчва по малките екрани и в интернет.

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значителност торта е поверена на Иван. Тя ще бъде на пет етажа с доста орнаменти от захарни цветя с усет на бъз и лимон, какъвто ще е усетът и на кралската торта.

В края на предходната година в трогателен пост в блога си Владо Карамазов описа историята на брат си, който е с две години по-голям от него. Двамата са приключили едно и също учебно заведение, само че артистът нямал никакво желание да се занимава с кулинария, до момента в който Иван бил същински виртуоз в кухнята. Преди 5 години Александров имигрира в Англия дружно със фамилията си и съумява да възроди фантазията си да се занимава със сладкарство, която се наложило да загърби, до момента в който живеел в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР