Братът и приятелката на мъж, издирван за убийството на заместник-полицай

...
Братът и приятелката на мъж, издирван за убийството на заместник-полицай
Коментари Харесай

Братът и приятелката на беглеца от Тенеси са арестувани, докато издирването продължава за заподозрян, обвинен в убийството на депутат

Братът и приятелката на мъж, търсен за убийството на заместник-полицай в Тенеси и раняването на втори, са задържани по време на издирването защото обвиненият навлиза в четвъртия си ден в понеделник.

Кенет ДеХарт, 42, е упрекнат, че е прострелял смъртоносно заместник-шерифа на окръг Блаунт Грег МакКоуън, 43, и е ранил заместник-шерифа Шелби Егърс, 22, по време спирка в Меривил в четвъртък вечерта.

Братът на Дехарт, 41-годишният Маркъс Дехарт, е задържан и упрекнат, че е съизвършител в подпомагането на обвинения след убийството, районният прокурор на окръг Блаунт Райън Дезмънд разгласи петък. Братът беше в пандиза и Дезмънд сподели, че е изправен пред съда в понеделник.

Жена, разпозната от медиите като приятелката на обвинения за пукотевица, 32-годишната Кари Матюс, беше задържана в четвъртък вечерта по лично обвиняване за „ принадлежност след обстоятелството “ в прилежащия окръг Севиер, където записите демонстрират, че тя беше задържан в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР