Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и крилото на армейците“

...
Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и крилото на армейците“
Коментари Харесай

Малката Йоана се нуждае от помощ, спортисти играха благотворително за момиченцето

Бранителят на ЦСКА 1948 Ангел Лясков и крилото на " армейците “ Георги Русев бяха специфични посетители на благотворителен дуел в село Червен брег в община Дупница, през миналия уикенд. Мачът беше сред тима на Червена звезда от село Червен брег и събирателен отбор от спортисти и другари от град Дупница. Целта беше събиране на средства за двегодишната Йоана Маргина, диагностицирана с левкемия и нуждаеща се от трансплантация на стволови кафези в чужбина.

Лясков и Русев подкрепиха самодейността, като общият брой на събраните средства по време на събитието набъбна до 5476 лева Двамата състезатели на " алените “ подариха и особено готови футболни комплекти на домакините от Червена звезда (Червен брег), като всеки от тях включва два екипа – титулярен и гостуващ, подготвителен екип и спортен екип. Артикулите бяха обезпечени от генералния спонсор на ЦСКА – efbet.

Можете да помогнете за идеята с преводи по следната сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG91STSA93000028641097

Титуляр – Цветан Димитров Маргин

Събитието мина под патронажа на кмета на община Дупница – Методи Чимев. След известните лица, стъпили на терена за демонстративната среща, бяха европейските и международни първенци в таекуондото – Братя Джорджеви, вицеевропейският първенец и бронзов медалист от европейските игри – борецът Даниел Александров, както и състезатели от Спортен клуб по Кикбокс – " Патриот “ Дупница, дружно с президента на клуба – Кирил Чакъров.

Екипа на сборния отбор от Дупница носиха и някогашните играчи на локалния Марек – Георги Караканов, Еньо Кръстовчев и Даниел Белчев.

" Призоваваме всеки, който има опция да помогне за идеята, да го стори!

Заедно сме по-силни! ", написаха от ЦСКА 1948 в формалния си уебсайт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР