Бранителят Крис Смолинг за втори път от началото на сезона

...
Бранителят Крис Смолинг за втори път от началото на сезона
Коментари Харесай

Смолинг пак е уведомил Юнайтед: Не искам при вас

Бранителят Крис Смолинг за повторно от началото на сезона е съобщил на шефовете в Манчестър Юнайтед, че желае да остане за непрекъснато в италианския Рома, правейки трансфер през лятото. Англичанинът, който отиде в Серия А чартърен през август от Юнайтед, бе пуснат, защото „ алените дяволи” закупиха Хари Магуайър от Лестър Сити.

Смолинг впечатлява по терените на Ботуша, откакто има 12 мача в лигата, а даже в един от тях бе и с капитанската лента за „ джалоросите”.

Информацията на Corriere dello Sport е такава, че Смолинг желае да обезпечи непрекъснат трансфер на „ Олимпико”, като персонално е приказвал с хора в британския клуб за този факт и чудесно е уведомил своя антураж за неговите планове. Рома желае също да вземе футболиста, който обаче в контракта си няма уговорка за откупуване и се чака Юнайтед да изиска най-малко 16 милиона евро за правата на играча/

Въпреки изказванията от Италия, то мениджърът на англичаните Оле Гунар Солскяер чака Смолинг да се завърне в Ман Юнайтед през идното лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР