Бранителите на Ливърпул Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън са единодушни

...
Бранителите на Ливърпул Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън са единодушни
Коментари Харесай

Трент: Имаме план, Робъртсън: Вече се реванширахме за Киев, сега е друго

Бранителите на Ливърпул Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън са единомислещи в едно по отношение на финала в Шампионската лига против Реал Мадрид: “Това е най-големият мач за кампанията”. “Няма значение против кой ще играеш, само че когато е Реал Мадрид, събитието е още по-голямо. Те са гранд на европейския футбол, който се бори за огромните титли всяка година”, стартира Трент.

“Може да се опитваш да си казваш, че това просто е следващият огромен мач, само че всичко към него… това е нещо, което не вършим постоянно. Това са мачовете, за които мислиш, когато работиш крепко зад кулисите. Ние заслужаваме да сме тук. Стигнахме до края във всички шампионати, само че в този момент забряваме за останалите и се концентрираме върху идния мач”, добави крайният защитник.

“Когато излизаш против Реал Мадрид, очакваш да се изправиш против играчи от международна класа. Битки във всяка зона на терена, само че ние имаме проект по какъв начин да се оправим с заплахите, които могат да ни основат. Винисиус е извънреден, сподели го тази година, само че ние си знаем работата”, сподели още Александър-Арнолд.

Анди Робрътсън има вяра, че изгубения край от Реал Мадрид преди четири години е пропуснат и мърсисайдци са подготвени да нападат трофея. “Реванширахме се за това в Мадрид идващия сезон. Това беше нашето възмездие в шампионата и станахме първенци. Всичко това е в миналото”, съобщи бранителят.

Драмата от края на сезона във Висшата лига също е оставена на назад във времето: “Имахме цяла седмица за подготовка. Неделя беше отчаяние. Позволихме си да се усещаме зле в неделя. Вторник сутринта бяхме подготвени да се готвим за идващото предизвикателство. Реал Мадрид имаше по-спокойна подготовка. Те завършиха с шампионата преди три седмици и оттогава не играят на най-високо движение. Но ние искахме да се борим за всичко и сме във допустимо най-хубава форма. Преодоляхме доста неща - травми, проблеми, само че момчетата са изцяло готови”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР