Бранимир Ботев - бивш зам.-министър на туризма, коментира темата Федотов

...
Бранимир Ботев - бивш зам.-министър на туризма, коментира темата Федотов
Коментари Харесай

Бивш зам.-министър на туризма: Има сведения за странстващо из България съмнително лице

Бранимир Ботев - някогашен зам.-министър на туризма, разяснява тематиката " Федотов " и странстващите из страната ни необезпокоявани от службите чужденци в студиото на " Лице в лице ".  

" Съществува система за национална сигурност, която би трябвало в действително време да регистрира визитата на задгранични жители в Република България, тя трябваше да е въведена през 2014-та, само че още не е. 

``
реклама

Тя наблюдава обещано лице от точка до точка. Помним в Сарафово како се случи. След време разбрахме, с помощта на Мосад, кои хора са влизали и излизали, а тяхното престояване е черна дупка. 

И в този момент имаме безусловно подобен случай. Три пъти един и същи жител, който е подозиран по отношение на непознати секрети служби, е минавал през България. Разбираме, че под друго име е бродил в България повече от 10 дни. И до в този момент не знаем къде е бил. Дори да разберем, то ще бъде пост фактум, а не в действително време, с цел да могат да бъдат следени неговите дейности.

2014-та България щеше да внедри системата. Тя беше проиграна. Защо тази система още не се вкарва, нямам отговор. Парите бяха върнати. 

Явно подобен странстващ човек разполага с шенгенска виза вид Д, с местата, където той ще нощува несмущаван. Използва сухопътна граница, която не е планувана, съгласно формалната шенгенска виза. Ако имахме служби, подобен човек щеше да бъде проследен. 

Една система би могла да регистрира ралния брой туристи, които влизат и излизат от България. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди секунда) Рейтинг: 421 | Одобрение: 121 Не е един.Много са. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР