Бракът на Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разпадна тихомълком

...
Бракът на Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разпадна тихомълком
Коментари Харесай

Гергана Гунчева в шок от новото семейство на Петър Бакърджиев! Журналистът й изневерявал с Кристина?


Бракът на Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев се разпадна тихомълком и двамата се вършат, че всичко е наред, само че истината е малко по-различна. Няма жена, на която да й е прелестно, че някогашният й мъж има дете от друга.

Гери и Пепи до момента, откогато са разграничени, споделяли грижите за синовете си и те живеели поравно и при двамата. Ситуацията обаче към този момент е по-различна, защото в дома на журналиста влезе ново бебе.

Бакърджиев стана татко на момиченце на име Бориса преди седмица и ще става все по-трудно той да обръща толкоз огромно внимание на по-големите си деца. Именно от това се страхувала Гергана, която изпаднала в потрес, когато научила, че Пепи има бебе, защото тя не знаела до самото раждане.

Гергана и Петър другояче са в положителни взаимоотношения след развода. Двамата към този момент не изпитват сантиментални усеща един към различен, което намерено декларират.

Спортният публицист от 2 години има връзка с финансистката Кристина Иванова, която роди от него. Не е ясно дали връзката им е почнала преди раздялата му с Гергана, само че е прекомерно допустимо да е по този начин и това да е една от аргументите за развода.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР