Бракът на Дупнишката Мадона Сашка Васева и съпруга й Христо

...
Бракът на Дупнишката Мадона Сашка Васева и съпруга й Христо
Коментари Харесай

Сашка Васева отново пред РАЗВОД – този път окончателно!

Бракът на Дупнишката Мадона Сашка Васева и брачна половинка й Христо Бакърджиев виси на косъм и този път певицата е твърдо решена на бракоразвод, научи първа „ Галерия “.

Изпълнителката на „ Не мога да те не помни, Георги “ живее сама с щерка си Христина-Елена и сина си Христо-Никола, откакто мъжът й се изнесъл от вкъщи им. Сашка даже тихомълком е трансформирала фамилния си статус във Facebook от „ Омъжена “ на „ Сложно е “.

Близки до ретролегендата разкриха, че основател на раздялата този път е самата Сашка, която изгонила Бакърджиев след битов скандал.

Това е третият път, в който фамилията е пред разпад за близо 20 години брак. След първата подадена молба за бракоразвод Васева забременява с второто им дете и молбата е оттеглена.

През 2015-а двамата още веднъж се скараха поради правата над фамилната кола и Бакърджиев подаде молба за бракоразвод. В изявление за столичен таблоид брачният партньор й разкри шокиращи детайлности към брака им, които в следствие Сашка опроверга. Дупнишката Мадона съобщи, че двамата са изгладили връзките си и даже е бременна с третото им дете. Бебе нямаше, само че и разводът се размина.

„ С Христо доста се обичаме и си простихме. Оставаме дружно и никой не може да ни раздели “, съобщи тогава Сашка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР