Брадли Купър и Ирина Шейк бяха може би една от

...
Брадли Купър и Ирина Шейк бяха може би една от
Коментари Харесай

Заедно ли са отново Брадли Купър и Ирина Шейк

Брадли Купър и Ирина Шейк бяха може би една от най-сексапилните и харесвани популярни двойки. И въпреки че към този момент изминаха години откогато се разделиха, понякога се появяват клюки, че са се събрали още веднъж.
 Ирина Шейк, Брадли Купър, Леа и разходката на фамилията
Семейната разходка на Брадли Купър и Ирина Шейк

Двамата още веднъж разсъниха съмненията ни, че са се събрали

Да си признаем, ние, несъмнено, също не бихме имали безусловно нищо срещу, в случай че двамата възобновят сантименталната си връзка. И последните им общи фотоси, които се появиха в Daily Mail, издават като че ли тъкмо такива индикации и карат мнозина да допускат, че Брадли Купър и Ирина Шейк са още веднъж двойка.

На фрагментите ги виждаме по време на разходка в Ню Йорк, където вървят прегърнати през рамо. По-любопитното обаче е, че Ирина Шейк даже е била видяна да потупва Брадли Купър леко по дупето.

Разбира се, единствено фотосите не са задоволителни, с цел да потвърдят, че двамата са публично още веднъж дружно. Но несъмнено са провокирали резултата слуховете за сходен процес на събитията да се развихрят.

Съдейки по фрагментите, напълно допустимо е Брадли Купър и Ирина Шейк да са просто доста близки другари. Някак естествено е също по този начин те да желаят да поддържат положителни връзки между тях. Все отново, имат щерка - Леа (5 г.).
 Ирина Шейк, Бети Пейдж и провокативната визия на модела
Най-провокативната фотосесия на Ирина Шейк

Когато съветският модел влезе в кожата на Бети Пейдж

Преди някогашната двойка е била видяна на лятна отмора, а по-наскоро и на фешън събитие в Ню Йорк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР