Брадли Купър и Джиджи Хадид тръгват заедно към следващата си

...
Брадли Купър и Джиджи Хадид тръгват заедно към следващата си
Коментари Харесай

Доказано заедно: Брадли Купър и Джиджи Хадид тръгват към следващата си дестинация

Брадли Купър и Джиджи Хадид потеглят дружно към идната си дестинация във всеки смисъл на думата.

28-годишният супермодел и 49-годишният артист бяха видяни дружно на летището в Ню Йорк във вторник, три месеца откакто за първи път провокираха клюки за среща през октомври 2023 г. 

Двойката беше забелязана да напуща мегаполиса дружно, единствено един ден откакто Брадли Купър беше номиниран за " Оскар " за най-хубав артист. 49-годишният Купър към този момент е четвъртият в гилдията, който се е прицелил към огромната премия на Академията за актьорско майсторство допълнително от един филм. 

На фотоси от деня на пътуването им, нормално дискретната и потайна двойка, беше забелязана да търкаля куфарите си през терминала на летището, като Хадид носеше яркозелена шапка, а Купър беше със слушалки на ушите си. В един миг артистът и режисьор Маестрото стопира и прегръща другар, а по-късно се усмихва на други пасажери, които минават около него.  

Слуховете, че двойката се среща, се популяризират за първи път, откакто са били видяни да вечерят В Ню Йорк. По-късно те напуснаха горещата точка в Уест Вилидж дружно в същия черен джип и бяха снимани още веднъж, до момента в който Купър беше зад кормилото, а Хадид му правеше компания на предната седалка.

Няколко дни по-късно източник сподели на People, че моделът се " забавлява " с Купър и че двамата поддържат нещата " повърхностно ". 

" Тя е самостоятелна, заета и дните й са изпълнени с отговорности, тъй че не виждам нещо съществено да се случи незабавно, в случай че въобще се случи. “ Въпреки това, източникът добави, че Хадид евентуално може да бъде отворена за по-задълбочена интимна връзка с Купър, защото моделът " се влюбва от известно време ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР