Брад Пити и Дженифър Анистън се събраха. Папараци изловиха влюбените

...
Брад Пити и Дженифър Анистън се събраха. Папараци изловиха влюбените
Коментари Харесай

Пит и Анистън нанесоха голям удар на Анджелина Джоли, красавицата място не може да си намери от ревност

Брад Пити и Дженифър Анистън се събраха. Папараци изловиха влюбените гълъбчета да си разменят целувка на улицата.

Въпреки че още не се е развел публично с Анджелина Джоли, холивудският красавец към този момент се е върнал при някогашната си брачна половинка, оповестява известното издание „ Стар”, подкрепяйки изказванията си с зашеметяваща фотография на двамата. На фрагмента Анистън е прегърнала Пит и двамата си разменят буйна целувка.



По данни на изданието, артистът е почнал скрито да се среща с Джен седмица откакто тя зарязала мъжа си Джъстин Теру.

За събирането на най-сладката двойка на Холивуд оказал помощ и близкия другар на Пит Джорд Клуни. Когато той схванал за краха на брака на звездата от „ Приятели”, той решил, че това е най-подходящият миг някогашните съпрузи да се съберат още веднъж. Именно Клуни провел първата им загадка среща, която била при започване на месец март и с колата си откарал Брад Пит до дома на Анистън.

Запознати настояват, че двамата са прекарали прелестна вечер и са се отдали на мемоари от времето, в което са били дружно. Скоро по-късно последвала нова среща. Доказателства за тайните им рандевута обаче към момента няма.

Междувременно прочут на Анджелина Джоли разкри пред HollywoodLife, че актрисата не желае да повярва, че Брад и Джен се срещат. „ Разкъсва се от ревнивост, че Пит може да обръща внимание на някогашната си. Разводът бе тежък за нея, тя към момента има доста мощни усеща към Брад”, споделя той.

Актрисата възприемала новините за връзката на някогашния си мъж като изменничество. „ Това е удар за нея. Тя споделя, че не желае да чува за него, само че не може да не следи новините на таблоидите”, отбелязва приятелят на Джоли.

Освен това стана ясно, че Анистън е поканила Джоли на вечеря, с цел да решат спокойно назряващия спор. Но Анджелина отклонила предлагането. „ Отчитайки всички мощни усеща, които продължава да изпитва към мъжа си, не е необичайно, че последното, което желае да направи, е да отиде на вечеря с мис Анистън”, споделя още той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР