Брад Пит твърди, че бившият му дългогодишен партньор актрисата Анджелина

...
Брад Пит твърди, че бившият му дългогодишен партньор актрисата Анджелина
Коментари Харесай

Брад Пит обвини Анджелина Джоли в умишлено накърняване на репутацията на винената компания, която той създал

Брад Пит твърди, че някогашният му дълготраен сътрудник актрисата Анджелина Джоли „ не е съдействала с нищо “ за триумфа на техния бизнес с вино Miraval и съзнателно е продала каузи си на „ чужд с неприятни планове “, написа списание People.

„ Miraval Rose Cotes de Provence “ е виното на двамата известни холивудски артисти Анджелина Джоли и Брад Пит, създадено дружно с френското семейство Перен и е кръстено на тяхното шато Миравал, намиращо се в Кот дьо Прованс, Южна Франция.

Актьорът има замъка и прилежащите му лозя Miraval дружно с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли от 2012 година насам. По думите му последният шедьовър на френските лозя от имението му – розово шампанско на име Fleur de Miraval – е „ грандиозна “ напитка, с която не би могъл да се гордее повече.

Шампанското Fleur de Miraval направи своя дебют през януари, а формалното му показване в Съединени американски щати е на 15 октомври на цена от 390 $ за бутилка.

Пред списание People известният артист описа: „ За мен шампанското внушава чувство за празник, качество, авторитет и разкош. Но розовото шампанско към момента е релативно незнайно. Насърчен от сполучливото развтие на Мiraval, взехме решение да се съсредоточим в основаването на шампанско с розов цвят “.

Шампанското е основано по неповторимия способ „ saignée “, който е затулен в загадка, а усъвършенстването му е лишило пет години. „ Резултатът е впечатляващ и съм доста горделив от него “, добави Пит.

В последната правосъдна молба на Пит в продължаващата му борба с Джоли за продажбата на Miraval, 58-годишният артист твърди, че 47-годишната Джоли съзнателно се е „ пробвала да му нанесе щета “, като е продала своите акции във винената компания. Пит споделя, че са се съгласили в никакъв случай да не продават или отхвърлят от фамилния бизнес без единодушието на другия.

Адвокатите Пит пишат в документите, подадени в петък във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, че Miraval несъмнено се трансформира в негов „ буен “ план, който прерасна „ в мултимилионен световен бизнес и един от най-високо ценените производители на розе в света “, предава списание People. Актьорът упреква Джоли, че е съдействала с „ нищо за триумфа на Миравал “.

Преди това Джоли се сблъска с проблеми с продажбата на дяловете си в Quimicum, компанията, която има и управлява Miraval, поради продължаващия бракоразвод на нея и Пит. През юли тя изиска от съда в Калифорния да позволи продажбата, макар обстоятелството, че те към момента завършват бракоразводното си дело.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР