Брад Пит прекарва все повече време с прочутата архитектка и

...
Брад Пит прекарва все повече време с прочутата архитектка и
Коментари Харесай

Брат Пит нанесе страшен удар на Анджелина Джоли

Брад Пит прекарва от ден на ден време с фамозната архитектка и учител в влиятелния университет MIT Нери Оксман. Родена в Израел, тя има и американско поданство. Подобно на Пит, и Нери е разведена.

Интересът на холивудската звезда бил подбуден извънредно и единствено от архитектурни планове и нищо повече, настояват източници, близки до артиста. Пит на няколко пъти е споделял, че възнамерявал да учи архитектура.

" Брад и Нери незабавно си паснаха, тъй като споделят една и съща пристрастеност към архитектурата, дизайна и изкуството. В най-хубавия случай това може да се дефинира като професионално другарство ", съобщи източник на " Ню Йорк Поуст ", като увери, че другарството им не е прераснало в любовен разказ, защото и двамата били доста внимателни във връзките си.



Оксман се разведе с аржентинския композитор Освалдо Голижов, оказал " необикновено въздействие " върху нейната работа, по личните й думи. От своя страна артистът е покрай окончателното оформяне на тежкия си бракоразвод с Анджелина Джоли.

Приятел на Брад Пит показа, че двамата били " единствено другари, а тя е в действителност впечатляваща ". И в случай че артистът е притеглен освен от архитектурния гений на Нери Оксман, на него ще му се наложи да се пребори със противник - приказва се, че от 7 месеца тя се среща с милиардера Бил Акман, финансист от Ню Йорк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР